Vsak dan obremenjujemo naše telo, še posebej hrbet. Telo se obnavlja oziroma regenerira med spanjem, vendar le, če so zato izpolnjeni pravi pogoji.

Telo se ponoči obnavlja, zato je potrebna prava spalna klima.

 

Cemprin (lat. Pinus Cembra) je znan po nepogrešljivem vonju in pozitivnem vplivu na naše telo. V znanstvenih raziskavah je bilo dokazano, da je les cemprina koristen za zdravje in poskrbi za dobro počutje.

Verjamemo v moč cemprina!

Stremimo k uporabi 100% naravnih materialov, ki jih obdelamo na tradicionalen način.

Vsakdo ima drugačne potrebe in zahteve. Pinura izdelki se popolnoma prilagodijo našim potrebam. Le tako lahko zagotovimo ustrezne pogoje za miren in udoben spanec.

 

Cemprinov spalni sistem

Edinstvena zasnova Pinura – spalnega sistema iz cemprina ustvarja idealne pogoje za resnično sproščujoče noči:

4. Podloga nad ležiščem – za pravo spalno klimo

3. Vzmetnica iz naravnega kavčuka – za edinstveno udobje

2. Vzmetni element – za popolno razbremenitev

1. Posteljni okvir iz cemprina – za stabilnost

Spalni sistem Pinura z močjo cemprina

Prednosti na prvi pogled

 

Popolnoma naravno – uporabljamo samo visokokakovostne materiale: ovčja volna, čisti naravni kavčuk, vrbino lubje in na zraku sušen, surov cemprin.

Popolnoma naravni materiali

Individualna prilagoditev – vsak od nas ima različne zahteve. Ležišče po meri posameznika za popolno razbremenitev hrbtnih ploščic.

 

 

Cemprinovi posteljni okviri-

brez kovinskih delov

 

Za naše posteljne okvire je značilna jasna linija in lep design. Okviri so popolnoma iz lesa (brez kovinskih delov) tudi spoji so leseni. Konstrukcija je zelo enostavna.

Cemprinovi vzglavniki

Zbudite se brez bolečin v vratu

Vzglavniki Pinura imajo veliko prednost pred običajnimi vzglavniki. Prilagajajo se posamezniku tako, da razbremenijo vrat.

Ne glede na to ali izberete dvoprekatni vzglavnik za spanje na boku ali šest prekatni vzglavnik za spanje na hrbtu in na boku; pri obeh je možno odstraniti odvečno polnilo in ga tako prilagoditi vašim potrebam. Ergonomska oblika zagotavlja ravno hrbtenico in ortopedski pravilen položaj. Napetost in bolečina v vratu bodo preteklost.

Vzglavnik s 100% polnilom cemprina.

Rehabilitacija hrbta. Vsako noč.

 

V vsakdanjem življenju ste izpostavljeni številnim napetostim, ki obremenjujejo hrbetenico. Naš Pinura spalni sistem se optimalno prilagaja telesu in podpira hrbtenico točno tam, kjer je potrebno. Hrbtenica je podvržena raztezanju, s čimer se medvretenčne ploščice spet napolnijo s tekočino in z lahkoto obnovijo. Številni pozitivni odzivi ljudi s težavami s hrbtenico dokazujejo: Pinura spalni sistem deluje.

 

Spalni sistem Pinura ustvarja popolno spalno klimo in se popolnoma prilagaja posamezniku.

 

Spanje je eliksir življenja

Sproščujoče spanje je eliksir življenja in eden najpomembnejših preventivnih ukrepov za ohranjanje zdravja in vitalnosti. Tretjino našega življenja prespimo. Naše telo nujno potrebuje zdrav, krepčilen spanec za lažje izpolnjevanje vsakodnevnih nalog.

Medtem, ko mirujemo, poteka v našem telesu proces čiščenja in obnavljanja, nastajajo hormoni, obdelujejo in shranjujejo se mentalni vtisi. Zaradi trajne nespečnosti lahko pride do motenj teh procesov in posledično do razvoja hude bolezni. Poleg spalne klime je pravi spalni sistem predpogoj za kakovostno spanje – eliksir življenja.

Zakaj s Pinuro spite bolje?

Individualna prilagoditev

Pinura spalni sistem iz cemprina se prilagodi vašim individualnim potrebam. Odvisno od teže, velikosti in položaja v spanju je mogoče optimalno razbremeniti problematične dele, kot so vrat, ramena, hrbet ali kolki.

Popolnoma naravni materiali

Delamo izključno s čistimi naravnimi materiali najvišje kakovosti. Ti materiali ne onesnažujejo okolja in imajo izredne funkcionalne lastnosti. Imajo pomirjajoč, protivnetni ali antibakterijski učinek, odvisno od potreb posameznika.

Blagodejni vpliv na srce

Moč cemprina je edinstvena – kot potrjujejo znanstvene študije: pomirjajoč učinek eteričnih olj zmanjšuje srčni utrip. Prijeten stranski učinek je nepogrešljiv vonj v spalnici. Ravnovesje telesa in duha.

Ustvarja popolno spalno klimo

Ali ste alergik? Vam je med spanjem prevroče ali prehladno?

Ustvarimo lahko uravnoteženo spalno klimo. Popolnoma prilagojeno vašim potrebam.

Zbudite se z nasmehom