collage_smolnikar

Verjamemo, da se vsak ne znajde pogosto v vlogi, ko je potrebno za celotno stanovanje ali hišo izbrati pohištvo, ki bo kakovostno in funkcionalno. Potem, ko se preselite v vaš novo opremljeni dom pa ugotovite, da bi veliko stvari radi spremenili. Po pogovoru z znanci ugotovite, da so za opremo doma po naročilu plačali polovico manj kot vi. Mogoče boste imeli priložnost, da vse to popravite čez pet ali deset let, ko se boste spet lotili prenove ali se preselili.

 

Menite, da je ponudba vašega izvajalca previsoka, potrebujete drugo mnenje?

Želite preveriti kakovost opravljenih mizarskih del glede na končno ceno montiranega pohištva po meri?

Mi se z mizarskimi rešitvami za dom srečujemo vsak dan, že 25 let. V teh letih smo se veliko naučili iz uspešnih, še največ pa iz neuspešnih projektov. Da bi vam prihranili slabe izkušnje in pomagali, da se temu izognete vam nudimo pomoč v obliki svetovanja. Dolgoletne izkušnje opremljanja prostorov in sodelovanja z različnimi strankami so nas naučile, kaj je izvedljivo in kaj ni. Tako, da strankam še preden naročijo pohištvo, realno povemo katere njihove želje so izvedljive in dobre, katere pa niso funkcionalne. Za nami je že veliko uspešno končanih projektov. Izdelovali smo celotno notranjo opremo po naročilu (notranja vrata, stopnice, kuhinje, dnevne in otroške sobe, spalnice, garderobne omare, mize), ampak sedaj prevzemamo le izbrane projekte. Naša glavna dejavnost je svetovanje strankam in izdelava pohištva ter izdelkov iz masive cemprina po naročilu.

Nudimo vam svetovanje pri:

  • cenitvi vrednosti vaše notranje opreme po naročilu,
  • pregledu načrtov notranje opreme na objektu: optimizacija in racionalizacija načrtov, še pred začetkom izdelave pohištva,
  • dogovorjanju z arhitekti: za vas smo lahko posrednik pri komunikaciji z arhitekti, saj znamo že iz dogovora z arhitektom in iz načrtov predvideti, kaj je realno možno izpeljati, predlagati rešitve in prevideti težave.

Izpolnite kontaktni obrazec ali nam pišite na info@brunoverro.com.